1 May 三千公尺長途暢泳

太陽1 May 三千公尺長途暢泳
 
P4300033P4300051P4300053P5010074完成後會有一張證書
 
諗左好耐終於都決定報名, 真係好驚 ~ 驚咩? ( 驚完成唔到啦 ~ 3000m , 我足足用左 1hrs 20 min finish ~ very slow, 識我的人都知道我驚 fish ~ 海裹一定有, 有雨就會有水母,又唔知黑麻麻的水裹面有啲咩, 同埋啲海水一時暖一時凍交集, 令你有種神秘感 )
不過 ~ 感謝神, 那天天氣非常好( 又唔曬又冇雨 ),  祂與我同在, 我一落水就定下目標, (比較上一年我一落水就驚到震 ), 啲海水上算乾淨又冇太大風, 否則會好凍和大浪, 好順利就完成了彩虹
 
 
廣告

2 thoughts on “1 May 三千公尺長途暢泳

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s