my feeling

昨天好開心有個家長話要見我, 原來佢想知我下一期教咩時間….好可惜我答唔到佢, 因為我真係唔知佢地編我在咩班裹, 接着她對我說 :  Miss 你好有心機, 我想個女下一期都跟番你…
我個心紅心當堂甜晒….這一小小的鼓勵, 對我非常重要. 這是我一年來第三次發生在我身上的 . 每次想起小朋友對我說的話, 我都不奇然從心裹笑出來 彩虹
廣告

4 thoughts on “my feeling

  1. 大師姐, 不如你都教我啦… 不過,要教識我係有點難度. 哈哈. 
    你地成日鼓勵我, 對我都非常重要架.

  2. 小白教練…你有心機又有耐性…真係好替你高興呀!  小白教練…你有咩時間…可以教我呀 !!! 我仍然…好有心去學咖 ….Fey

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s