16-19 JUN 10 台北之旅 ~ Day 4

Day 4  西門町 ~ 市政府站 ( 三越 ) ~ 西門町 ~ 機場 ( 返香港 )

蛋蛋屋食午餐  ~

一般啦 ~

今天星期六, 到處都係人…..

很濃的咖啡味 ! 好味 !

"西門新宿" 好似 尖沙咀 " 利時 " 

朋友 order 一定要買 ~ 呵 ^^ 

小豬店, 弟弟好想買野, 當然我要禁住佢啦 >.<

之後我們再到 市政府站 ( 三越 ) 買雞蛋布丁返香港 , 可惜原來要預訂的 , 一早已售罄, 真的有 D失望  

我們搭5:00pm 飛狗巴士到機場, 因為只有飛狗巴可以到酒店接我們, 點知架巴士遲大到, 5:40pm 才到, 原本有 十幾人在等巴士, 點知等到走吓一個, 走吓一個, 只剩下八個人上車, 謝謝酒店職員預先話畀我地聽架巴士經常遲到, 所以我地個個都預早一個鐘撘, 大家都係搭 8:55pm 港龍機返香港  不過最後班機都 delay 到 9:25pm 才起飛

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s