沖繩之旅 2013 ~ Day 2 ~ 海洋博水族館 1

沖繩之旅 2013 ~ Day 2  1-4 NOV 2013
萬座毛 ~ 海洋博水族館 ~ 黑潮之海 ~ 午餐 ~ 菠蘿樂園 ~ 國際通 ~ 晚餐 ~ 酒店

 

 

由門口行入去睇表演足足行左15分鐘, 仲要係我地趕時間要睇 11點嘅海豚表演…真係又倦又熱

 

 

行了 8 分鐘就見到 e 個門口, 之後仲要行落去, 又要 5 分鐘

 

 

 

聽聞坐 e 架車係要比錢的 

 

我地遲左嚟, 嚟度已經坐滿晒人, 我為左影靚相, 唯有行前 d , 搵位….企 !

 

 

 

半小時的表演完滿結束, 之後就到商店逛逛….

 

 

 

 

個包裝盒好靚啊….唔知好唔好食呢 !

 

 

真係感恩, 嚟沖繩之前上日本網頁睇過話 e 幾天會落雨, 大家都知日本的天文台幾準確架啦, 但我地去親 d 户外地方都大放晴天, 就算落雨都係入左室內至落….

 

海豚表演場隔離就係海龜館….

 

 

 

 

 

 

 

之後…我地再去埋 第二個館…就係海象喇 ( 又叫美人魚 ) ^^

 

 

不過嚟到發現冇咩好睇, 佢動作又好慢, 我地都係爭取時間去下個地方 

 

待續…..

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s